Ta­gli­a­tel­le met pes­to en reu­zen­bo­nen

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.