Ta­gli­a­tel­le met peer en blauw­a­der­kaas

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In pan ui in olie fruiten. Kaas verkruimelen, over ui strooien en langzaam laten smelten. Peren door gesmolten kaas scheppen en 2 min. verwarmen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Dressing over tomaat sprenkelen. Tagliatelle afgieten en kaassaus erdoor roeren. Tagliatelle over vier borden verdelen en met noten bestrooien. Met tomatensalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.