Broc­coli­soep met zee­vruch­ten

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken, in roosjes en stelen in stukjes snijden. In grote soeppan ui en knoflook in 25 g boter fruiten. Basis voor groentesoep, 1 liter water en broccoli toevoegen en 10 min. zachtjes koken. Soep met staafmixer pureren en op smaak brengen met zout en peper. Vis erdoor scheppen. Soep over vier borden verdelen en in midden flinke lepel crème fraîche scheppen. Serveren met stokbrood en rest van boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.