Zee­vruch­ten met kom­kom­mer

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
4 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de komkommer in 12 dikke plakken en hol met een scherp theelepeltje of een meloenbolletjeslepel een klein beetje uit in het midden. Bestrooi de plakjes met zout en peper naar smaak. Dep de zeevruchten met keukenpapier droog. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de zeevruchten met de knoflook. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Verdeel de gebakken fruits de mer over de uitgeholde stukjes komkommer. Dit gerecht kan warm of koud worden geserveerd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.