Snel­le ca­jun­scho­tel met zee­vruch­ten

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan of wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Tomaatblokjes en cajunkruiden erdoor roeren en 3 min. op hoog vuur verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rijst en zeevruchten door tomatenmengsel scheppen en door en door verhitten. Rijst in schaal scheppen en met pinda's bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.