Vis­soep met fruits de mer

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng de gepelde tomaten met de visfond en 8 semi-zongedroogde tomaatjes aan de kook. Draai het vuur laag en verwarm 5 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Voeg de fruits de mer en peper en zout naar smaak toe en verwarm de soep nog 1 min. Schep de vissoep in 4 diepe borden. Roer een lepel crème fraîche door elk bord en garneer met de resterende 4 tomaatjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.