Aard­ap­pel-ven­kel­gra­tin

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 555 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Venkel schoonmaken en in dunne plakken snijden. In pan met bodempje water venkel ca. 3 minuten koken. Venkel en aardappel dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Aardappel anders, peper en zout mengen en over aardappels schenken. Kaas erover strooien. Schotel in ca. 35 minuten gaarbakken. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.