Meer­val met avo­ca­do

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 740 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Avocado's schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Ovenschaal invetten met 1 eetlepel olie. Meerval bestrooien met zout en peper en in schaal leggen. Avocado over vis verdelen. Slagroom erover sprenkelen, kaas erover strooien en vis in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten, aardappelschijfjes bruin en gaar bakken. Sla mengen met dressing. Meerval serveren met gebakken aardappels en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.