Kaas­punt­jes met drui­ven en ap­pel­stroop

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Druiven wassen en halveren. In steelpannetje stroop en appelsap ca. 1 minuut onder goed roeren verwarmen. Kaas diagonaal in vieren snijden. Op vier borden elk 3 puntjes kaas leggen en garneren met druiven. Stroop over kaas en rond druiven druppelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.