Een­per­soons drui­ven tar­te-tatins

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 505 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bladerdeeg laten ontdooien. Druiven halveren. In pan met dikke bodem boter smelten. Suiker toevoegen en laten smelten tot suiker lichtbruin kleurt. Druiven in suikerstroop leggen en 1 min. meeverwarmen. Druiven met stroop over ingevette taartvormpjes verdelen. Afdekken met bladerdeeg, punten goed naar binnen vouwen. Taartjes in midden van oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Taartjes uit oven iets laten afkoelen. Bord op vorm leggen en bord met vorm tegelijk omdraaien (pas op voor de hete karamel!). Ook lekker met een bol ijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.