Room­vla met drui­ven

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijscoupes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Druiven wassen en halveren. Mascarpone loskloppen met vanillesuiker. Vanillevla erdoor scheppen. Enkele druiven achterhouden voor garnering, rest door vla scheppen. Vla over vier coupes verdelen en garneren met druiven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.