Sch­nit­zel met bies­look­saus

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 1 personen
3 33

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar. Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper. Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Schnitzel met bieslooksaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sch­nit­zel met bies­look­saus

1
1
  • 100 g volkoren penne rigate
  • 1 varkensschnitzel
  • 3 el olijfolie

Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar.

2
2
  • 3 romatomaten
  • 2 el crème fraîche
  • ½ el tomatenpuree
  • ½ zakje verse bieslook

Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper.

3
3
  • 1 teen knoflook

Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.