Schnitzel met bieslooksaus

845 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(35)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 nr. 07 - Passie voor fruit

Aan de slag

  1. Kook penne in 13 minuten gaar. Bestrooi schnitzel met peper en zout. Verhit in ruime koekenpan 2 el olie en bak schnitzel in 8 minuten gaar. Leg na 5 minuten tomaten naast schnitzel en bak mee. Verwarm in andere pan crème fraîche met tomatenpuree. Knip bieslook fijn erboven en breng saus op smaak met zout en peper. Laat pasta in vergiet uitlekken. Verhit in pastapan 1 el olie en bak knoflook 10 seconden op hoog vuur. Meng penne erdoor. Schep schnitzel, tomaten en penne op bord. Schep saus over vlees.

Wat vond je van dit recept?

Schnitzel met bieslooksaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig