Pas­ta met schnit­zel­reep­jes en kaas­saus

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
4 38

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika. Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing. Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 945 kcal
  • eiwit 50 g
  • koolhydraten 107 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met schnit­zel­reep­jes en kaas­saus

1
1
  • 1 varkensschnitzel
  • 1 rode paprika
  • 150 g magor
  • 1 el olie

Snijd de schnitzel en paprika in reepjes en de kaas in blokjes. Verhit in een koekenpan olie en bak 8 min. al omscheppend de schnitzel en paprika.

2
2
  • 200 g volkoren penne rigate
  • 100 g krulslamelange
  • 400 g stoofpeertjes
  • 70 ml vinaigrette

Kook de pasta beetgaar in 6-8 min. Meng in een kom de sla met peertjes en dressing.

3
3

Schep de magorblokjes door het vlees en laat smelten. Breng de saus op smaak peper en zout en verdun eventueel iets met het pastakookvocht.

4
4

Giet de pasta af en doe terug in de pan. Meng de saus erdoor en verwarm nog even goed door. Verdeel de pasta over borden. Serveer de salade er apart bij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.