Ge­vul­de Hon­gaar­se pa­pri­kasoep

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten bruin bakken. Paprikapoeder en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Soep en 1,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Intussen brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren in vier grote kommen met schep zure room en warm brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.