Ge­vul­de brood­bol met to­nijn

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Kapjes van broden snijden, uithollen en wand van 1 cm dik overhouden (broodkruim wordt niet gebruikt). Tonijn laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en prei met paprika 5 min. zachtjes bakken. Met zout en cayennepeper op smaak brengen. Tonijn door groenten mengen. Tonijnmengsel in broodbollen scheppen en met kapje afdekken. Broodbollen in aluminiumfolie verpakken en nog 15 min. in oven bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.