Zi­geu­ner­scho­tel

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 50 g boter verhitten en zigeunerschnitzels in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen in braadpan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Paprikapoeder toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tuinerwten in saus toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels serveren met rijst en groentemengsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.