Mexi­caan­se en­tre­co­te

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schoonboenen, inprikken en ca. 15 minuten op vol vermogen (700 Watt) in magnetron poffen. Nog ca. 5 minuten laten nagaren. Intussen entrecote bestrooien met Mexican kruiden. Vleestomaten wassen, kroontje verwijderen en in stukjes snijden. Groenteschotel verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten meeverwarmen. In koekenpan boter verhitten en entrecote in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Serveren met gepofte aardappel met zure room en groenteschotel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.