Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pas­ta met sa­la­mi

(74)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, farfalle, gedroogde tomaten in olie, salami, gemengde sla, sladressing balsamico en pastasaus (specialitá met Parmezaanse kaas) Italiaans hoofdgerecht 4 personen 785 kcal
3 74

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten laten uitlekken, olie opvangen en tomaten droogdeppen. Tomaten en plakken salami in stukjes snijden. In braadpan of hapjespan 1 el olie (uit potje) verhitten en tomaten en salami ca. 3 minuten bakken. Sla mengen met dressing. Pasta afgieten en samen met pastasaus door salamimengsel scheppen. Geheel goed mengen en door en door verwarmen. Serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 785 kcal
  • Eiwit 30 g
  • Vet 31 g
  • Koolhydraten 97 g
Tags