Pas­ta met sa­la­mi

Stevige pasta met een robuuste smaak.

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Stevige pasta met een robuuste smaak. 4 personen
3 82

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat de tomaten uitlekken en vang de olie op. Dep de tomaten droog en snijd ze in stukjes. Snijd de salami in plakken van 1 cm en vervolgens in stukjes. Verhit 1 el van de tomatenolie (per 4 porties) in een hapjespan of braadpan en bak hierin 3 min. de tomaten en salami.
  3. Meng de sla met de dressing en giet de pasta af. Meng de pasta samen met de pastasaus door het salamimengsel. Meng het geheel goed en verwarm door en door. Serveer met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 865 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 103 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 1.265 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 06-07

Pasta met salami

terug naar recept

Pas­ta met sa­la­mi

1
1
  • 500 g farfalle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 180 g gedroogde tomaten in olie

Laat de tomaten uitlekken en vang de olie op. Dep de tomaten droog en snijd ze in stukjes.

3
3
  • 200 g salami

Snijd de salami in plakken van 1 cm en vervolgens in stukjes.

4
4

Verhit 1 el van de tomatenolie (per 4 porties) in een hapjespan of braadpan en bak hierin 3 min. de tomaten en salami.

5
5
  • 200 g gemengde sla
  • 3 el sladressing balsamico

Meng de sla met de dressing en giet de pasta af.

6
6
  • 150 g pastasaus tomaat en mascarpone

Meng de pasta samen met de pastasaus door het salamimengsel. Meng het geheel goed en verwarm door en door.

7
7

Serveer met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.