Piz­za met zeef­ruit en kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaten, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Pizzadeeg (uit pakken) afrollen en in 4 rechthoeken snijden. Deeg op 2 ingevette bakplaten leggen en 10 min. in oven bakken. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in plakjes snijden. Pizza uit oven nemen en bestrijken met tomatensaus (uit pakken). Tomaat, ui en zeefruit over pizza's verdelen. Kaas erover strooien. Pizza in midden van oven in 20 min. gaarbakken. In kom dressing door sla scheppen. Pizza serveren met sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 66 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.