Piz­za zee­vruch­ten en olij­ven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 760 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's met de fruits de mer en olijven. Schaaf er de Pecorino Romano over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met zoete paprikamix (rauwkost, zak 150 g).

video

Piz­za ver­sie­ren

Allerhande kids - 01:05 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.