Spaan­se aard­ap­pel-vi­so­me­let

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 470 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten. Ui en krieltjes al roerend ca. 5 minuten bakken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Eieren loskloppen met zout en peper. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Aardappels in kom doen. Fruits de mer en tomaatreepjes erdoor scheppen. Ei erbij schenken en mengen. Ovenschaal invetten en eimengsel erin schenken. Bovenkant platstrijken. Omelet in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen vleestomaten wassen, in plakjes snijden en over vier borden verdelen. Omelet in 4 punten snijden en op tomaten leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.