Tor­til­la's met zee­vruch­ten­sa­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • magnetronfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en afkoelen. Olijven halveren. Tomaten schoonmaken en in dunne partjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met olijven, tomaat, ei, fruits de mer, pijnboompitten en dressing. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Salade op tortilla's leggen. Tortilla's dubbelvouwen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 31 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.