Pit­ti­ge pas­ta met sa­la­mi

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en ui met courgette 4 min. zachtjes bakken. Salami in blokjes snijden. Pastasaus, salami en helft olijfplakjes bij courgette-uimengsel scheppen en zachtjes verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen, saus erop scheppen. Met rest van olijfplakjes en pijnboompitten garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.