Pas­ta-ha­ring­sa­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Doperwten en maïs laten uitlekken. Pasta overdoen in vergiet en met koud water afspoelen. Goed laten uitlekken. Pasta, ui, appel, doperwten, maïs en haring met saus voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Haringsalade erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.