Spruit­jes in room­kaas­saus

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spruitjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bouillontablet en 150 ml water toevoegen en spruitjes afgedekt op matig vuur in ca. 10 minuten beetgaar koken. Peterselie fijn knippen. Roomkaas en geraspte kaas bij spruitjes doen en al roerend aan de kook brengen. Peterselie door spruitjes roeren, op smaak brengen met zout en peper. Spruitjes serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.