Ri­sot­to met broc­co­li­bur­ger

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.