Groen­te­bal­le­tjes in ker­rie-no­ten­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spruitjes schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en groenteballetjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Kerriesaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Cashewnoten door de saus roeren en dit over de groenteballetjes schenken. Serveren met rijst en spruitjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.