Roer­ge­bak­ken wit­lof in krui­den­saus

(99)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 1 personen
3 99

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Witlof schoonmaken en fijn snipperen. In wok boter verhitten en witlof in ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Krieltjes, ham, crème fraîche en kaas toevoegen, geheel aan de kook brengen en mengsel in ca. 8 à 10 minuten op matig vuur gaar koken.

Tip:

Door de hoeveelheid crème fraîche, hamreepjes en roomkaas bevat deze maaltijd veel vet en dus veel energie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.220 kcal
  • eiwit 54 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 87 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.