Bief­stuk met room­kaasto­ma­ten

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Biefstuk op kamertemperatuur brengen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Frituurvet verhitten. Van tomaten kapje snijden (wordt niet gebruikt) en half uithollen. Tomaten vullen met roomkaas en in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken. Intussen aardappelkroketjes volgens gebruiksaanwijzing frituren. In koekenpan boter verhitten en biefstuk in ca. 4 minuten van buiten bruin- en van binnen rose bakken, halverwege omdraaien. Biefstuk bestrooien met zout en peper en serveren met roomkaastomaten en aardappelkroketjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.