Ha­ring in dil­lesaus

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes met wat zout gaar koken. Sperziebonen met zout in ca. 7 minuten beetgaar koken. Haringen van staartjes ontdoen en schuin in stukjes snijden. Dille fijnknippen. Boter verhitten en uitjes (uit pakjes) ca. 1 minuut fruiten. Crème fraîche verwarmen. Haring en dille toevoegen en even doorwarmen. Saus eventueel op smaak brengen met zout. Sperziebonen mengen met uitjes en op smaak brengen met zout. Haring in roomsaus serveren met krieltjes en sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.