Ka­mutspa­ghet­ti met peco­ri­no en pes­to

Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you! 4 personen
3 45

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen. Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe. Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread. Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!

bereidingstip:

Gebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 240 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ka­mutspa­ghet­ti met peco­ri­no en pes­to

1
  • 65 g pijnboompitten

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.

2
  • 3 courgettes

Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.

3
  • 150 g kamutspaghetti

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe.

4
  • 250 g snoeptomatenmix
  • 90 g pestospread

Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread.

5
  • 50 g Pecorino Romano

Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!

bereidingstip:

Gebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.