Ver­se ta­gli­a­tel­le met ge­rook­te zalm en spi­na­zie

Supersnel pastagerecht met een kruidenkaassausje.

(81)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Supersnel pastagerecht met een kruidenkaassausje. 4 personen
3 81

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de romaatjes in kwarten. Verhit de olie in een wok, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Voeg de kruidenroomkaas toe en laat op middelhoog vuur in 3 min. smelten. Voeg de laatste min. de zalm toe. Breng op smaak met peper.
  2. Breng ondertussen een ruime pan water met zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze in 4 min. beetgaar. Giet af en meng door de spinazie-zalmsaus. Garneer met de romaatjes en serveer direct.

Tip:

Lekkere wijn bij dit gerecht: Concha y Toro Trio Chardonnay (of Pinot Grigio of Pinot Bianco).

Tip:

Dit is een Allerhande box gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 835 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box

Verse tagliatelle met gerookte zalm en spinazie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se ta­gli­a­tel­le met ge­rook­te zalm en spi­na­zie

1
1
  • 250 g romaatjes
  • 2 el (olijf)olie
  • 600 g spinazie

Snijd de romaatjes in kwarten. Verhit de olie in een wok, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken.

2
2
  • 150 g kruidenroomkaas
  • 200 g gerookte zalmsnippers

Voeg de kruidenroomkaas toe en laat op middelhoog vuur in 3 min. smelten. Voeg de laatste min. de zalm toe. Breng op smaak met peper.

3
3
  • 500 g verse tagliatelle

Breng ondertussen een ruime pan water met zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze in 4 min. beetgaar. Giet af en meng door de spinazie-zalmsaus.

4
4

Garneer met de romaatjes en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.