Pas­ta met su­ri­mi en ver­se to­ma­ten­saus

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzingen gaarkoken. Afgieten. Tomaten wassen en in partjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Surimi in de lengte uit elkaar halen zodat sliertjes ontstaan. In grote koekenpan olie verhitten en prei 3 min. bakken. Knoflook toevoegen en 2 min meebakken. Tomaten en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen. Surimimengsel met tagliatelle mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op vier diepe borden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 502 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.