Ca­ca­os­pread

Maak zelf je choco-kokospasta: met kokososolie en rauwe cacaopoeder. Je wilt nooit meer anders!

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Maak zelf je choco-kokospasta: met kokososolie en rauwe cacaopoeder. Je wilt nooit meer anders! 4 personen
2 22

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de kokosolie, cacaopoeder, gemalen kokos en honing in een kom en meng met een vork tot een samenhangend mengsel. Schep de spread in een goed afsluitbaar, schoon potje en laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 25 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Cacaospread

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ca­ca­os­pread

1
1
  • 100 g kokosolie
  • 6 el rauwe cacaopoeder
  • 4 el gemalen kokos
  • 2 tl honing

Doe de kokosolie, cacaopoeder, gemalen kokos en honing in een kom en meng met een vork tot een samenhangend mengsel.

2
2

Schep de spread in een goed afsluitbaar, schoon potje en laat 30 min. opstijven in de koelkast.

Tip: Lekker met frambozen op een speltbroodje of op een (glutenvrije) cracker als ontbijt, tussendoortje of onderdeel van een lunch.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.