Aman­del-da­del-ko­kos­reep

Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje.

  • tussendoortje
  • 6 stuks
  • 175 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
tussendoortje Met deze verantwoorde reep vol superfoods heb je een perfect tussendoortje. 6 stuks
4 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • vershoudfolie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom. Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.
  2. Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie. Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast.

variatietip:

In plaats van ongebrande amandelen kun je ook AH Garneeramandelen gebruiken.

serveertip:

Wikkel de repen in bakpapier en bind vast met een touwtje of plakbandje.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Amandel-dadel-kokosreep

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aman­del-da­del-ko­kos­reep

1
  • 20 gedroogde dadels

Maal de gedroogde dadels 1 min. in de keukenmachine fijn. Schep in een kom.

2
  • 3 el ongebrande amandelen
  • 1 el cacaonibs
  • 2 el kokosolie
  • 1 el gemalen kokos
  • 1 rijstwafel

Maal de ongebrande amandelen en cacaonibs grof. Doe met de kokosolie en gemalen kokos bij de gemalen dadels en breek de rijstwafel erboven in stukjes.

3

Kneed tot een samenhangend geheel en vorm een rechthoek van 18 x 10 cm. Verpak in vershoudfolie.

4

Laat 30 min. opstijven in de koelkast. Snijd er 6 repen van en bewaar in de koelkast. Lekker!

variatietip:

In plaats van ongebrande amandelen kun je ook AH Garneeramandelen gebruiken.

serveertip:

Wikkel de repen in bakpapier en bind vast met een touwtje of plakbandje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.