Ge­roos­ter­de ba­naan met ko­kos

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais nagerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster het kokos in een koekenpan zonder olie of boter lichtbruin. Laat afkoelen op een bord. Pel de bananen en snijd in schuine plakken van 1 cm. Bestrijk de plakken aan 1 kant met 2 el olie. Verhit de grillpan op middelhoog vuur. Leg de plakken met de ingevette kant naar beneden in de grillpan bak 90 sec. Bestrijk ondertussen de andere kant met 2 el olie. Keer de plakken en gril nog 90 sec.
  2. Stapel de plakken dakpansgewijs op een bord en besprenkel met de honing. Strooi de kokos erover en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Thailand

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.