Tim Overeem, contractbeheerder facilities

Een broodje worst, een kopje soep en snoep op de balie

Jongeneel is een groothandel in hout, plaat- en bouwmaterialen waar zo'n 500 man personeel verdeeld over 43 locaties werkzaam is. Veel van onze klanten komen geregeld over de vloer om materialen te halen. Om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken bieden we geregeld wat te eten aan, denk aan een broodje worst of soep. Daarnaast is op veel van de vestigingen een pot snoep op de balie terug te vinden. Tenslotte hebben we nog wel eens boodschappen nodig voor andere activiteiten, zoals een bedrijfsborrel.

Nooit meer voorschieten

Voorheen was de medewerker hiervoor zomaar een uurtje weg van de zaak en moesten de kosten achteraf gedeclareerd worden, wat nogal veel administratieve handelingen met zich meebracht. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een leverancier die op rekening boodschappen bezorgt. Onze orderwaarde is echter te laag voor menig leverancier, bij de groothandels kom je al gauw aan een minimum bestelbedrag van 400 euro. Gelukkig ligt dit bij Albert Heijn maar op 50 euro bij bezorging op dinsdag, woensdag en donderdag. Op alle andere dagen is het minimum bestelbedrag 70 euro.

Elke vestiging een eigen inlog

Sinds we de boodschappen laten bezorgen door Albert Heijn, lopen we niet meer tegen deze problemen aan. Elke vestiging heeft een eigen inlog dus kunnen ze gemakkelijk zelf bestellen op ah.nl. En ik heb, vanaf het hoofdkantoor, een goed inzicht in de afnames en kosten dankzij overzichtelijke rapportages van AH. En nog beter: We betalen nu op factuurbasis, dus onze medewerkers hoeven de kleine kas niet meer aan te spreken of iets voor te schieten en te declareren.

Alles over zakelijke klant worden

Lees meer klantverhalen

Wij ontzorgen al meer dan 100.000 bedrijven:

Probeer 30 dagen tratis zakelijk bij Albert Heijn te bestellen!

Probeer 30 dagen gratis

Gebruik code PMNMK4418 • Geheel vrijblijvend

Ben jij al zakelijke klant? Log in

Ervaar ook het gemak