Mijn Leefstijlcoach

Wil jij gezonder eten, meer bewegen, beter slapen of vaker ontspannen? Het lukt je met de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Kies een challenge die bij jou past en begin vandaag nog!

  • Gratis
  • Meer dan 75 challenges
  • 12 enthousiaste experts aan je zijde

Lekkerder in je vel

Gezonder leven? Dat kan al in kleine stappen. Afvallen, meer energie, gezond ouder worden: wat jouw doel ook is, in de app vind je volop inspiratie.

Velen gingen je al voor

Lees bijvoorbeeld hoe deze 3 app-gebruikers gezondere keuzes maken, dankzij hun favoriete challenges. Laat je door hen inspireren en doe mee!

Gezonder eten & drinken

Betaalbaar en gezond eten, koolhydraatarm of vaker vegetarisch? Meesterkok Rudolph, diëtist Steffi en culinair expert Nadia helpen je van elke maaltijd een (di)eetfeest te maken. Kies uit meer dan 45 challenges en laat je inspireren door 550+ heerlijke recepten.

Beter slapen & vaker ontspannen

Geniet van een goede nachtrust met slaapexpert Merijn, of vind met psycholoog Hanan jouw balans terug. Ook yogadocent Teuni zorgt voor een fijne relaxmodus, net als de meditatielessen. De tientallen praktische oefeningen maken dat jij goed voor jezelf leert zorgen.

Meer bewegen & sporten

Ga wandelen of hardlopen met beweegcoach Han, of word leniger met yogadocent Teuni. Ook personal trainers Bram, Gordon en Melvin maken je fit met work-outs op elk niveau. Met ruim 20 challenges en volop korte, makkelijke trainingen kom jij zó in actie.

Samen met experts

Werken aan een gezondere leefstijl: dat is samen makkelijker dan alleen. Een team van enthousiaste experts staat voor je klaar met tips, video's, oefeningen, recepten, work-outs en vele extra's.

Klaar voor de start?

Met meer dan 75 challenges valt er genoeg te kiezen. Welke het best bij jou past? Ontdek het met de handige keuzehulp van huisarts Tamara in de app.