Menu
Kookschrift van...
Tuti Lewerissa
1.838 keer bekeken105 keer verzameld

Laatst aangepast: 08-05-2025.
Ik houd van eenvoudige gerechten uit alle windstreken, zolang deze zijn klaargemaakt met liefde en verse ingrediënten. Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Uit o.a. mijn ruime collectie kookboeken, de chefs van de BBC en de talloze reizen waar ik steeds nieuwe eetculturen ontdek. Geniet van het leven! Veel kook- en eetplezier!!
Eigen recepten (41)
- Ajam Pedis (Indonesische hete kip)
- American style Fried Chicken
- Amerikaanse Spareribs met Coleslaw en Hushpuppies
- Amuse: wrap met gerookte zalm
- Bieten in balsamico
- Bloemkool met romige mierikswortelsaus
- Broccolistampot met gerookte zalm
- Burittos met Avocado en Bonen Dip
- Béchamelsaus
- Cassata Siciliana
Favoriete recepten (44)
- Andere koffie - Speculaasparfait met koffiesaus
- Speculaas-ijs
- 80 Bites: Fish Fingers in Bierbeslag
- 80 Bites: Kip Piri Piri Kluifjes
- 80 Bites: Rozemarijn- Kalfsgehaktballetjes
- Aardappel-duchesse met Mon Chou
- Aardappeltjes in knoflookmayonaise (tapas)
- Al mejas (venusschelpen)
- Amuse auberginepuree
- Anouks Tjobamsalade