bewaar
Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij
Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij
bewaar

Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

15 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Granny Smith appel

10 g

verse selderij

100 g

Hollandse garnalen

6 el

yoghurtmayonaise

150 g

Hollandse rauwkost

100 g

geraspte oude kaas

4

Loriana piadina's arrotolabile all olio d’oliva

Aan de slag

1

Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.

2

Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.

4

Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.