Pia­di­ne met Hol­land­se gar­na­len, ou­de kaas, ap­pel & sel­de­rij

(0) waardeer
hollands lunch 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise). Snijd de selderij fijn.
  2. Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina. Vouw ze voorzichtig dubbel.
  4. Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 1.080 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 51-52

Piadine met Hollandse garnalen, oude kaas, appel & selderij

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pia­di­ne met Hol­land­se gar­na­len, ou­de kaas, ap­pel & sel­de­rij

1
1
  • 1 Granny Smith appel

Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes van een ½ cm (brunoise).

2
2
  • 10 g verse selderij

Snijd de selderij fijn.

3
3
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 6 el yoghurtmayonaise
  • 150 g Hollandse rauwkost

Meng de garnalen met de appel, fijngesneden selderij, yoghurtmayonaise en Hollandse rauwkost.

4
4

Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5
5
  • 100 g geraspte oude kaas
  • 4 Loriana piadina's arrotolabile all olio d’oliva

Verdeel de kaas over de piadina en vervolgens de vulling over telkens 1 kant van de piadina.

6
6

Vouw ze voorzichtig dubbel.

7
7

Verwarm een koekenpan zonder olie of boter en bak de gevulde piadina in delen 3 min. Keer halverwege en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.