Zoete gehaktballetjes
Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's
320 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 el
2 el
300 g
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2013 nr. 10 - Stampen & stoven
Hak de pinda's. Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.
Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.
- combinatietipLekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.
Zoete gehaktballetjes
Met de Indonesische smaken van ketjap manis en fijngehakte pinda's

bijgerecht
4 personen
320 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de pinda's. Meng het gehakt met de ketjap manis en pinda's.
Maak van het gehakt 2 balletjes per persoon. Verhit de olie op middelhoog vuur en bak de balletjes in 10 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:Lekker bij boerenkoolstamppot en andijviestamppot.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el gezouten pinda's
2 el ketjap manis
300 g half om half gehakt
2 el traditionele olijfolie




