Spa­ghet­ti met ro­mi­ge pes­to­saus

Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal!

(285)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Snel, stevig en vullend: deze pasta met gehakt, groenten en pesto heeft het allemaal! 4 personen
3 285

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.
video

Spa­ghet­ti ko­ken

Instructievideo - 01:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 790 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 42 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 670 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25

Spaghetti met romige pestosaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met ro­mi­ge pes­to­saus

1
1
  • 300 g spaghetti

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Spaghetti koken

Instructievideo

01:46 min.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 250 g rundergehakt
  • 400 g Italiaanse groentemix

Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee.

3
3
  • 70 g tomatenpuree
  • 200 ml koksroom
  • 6 el pesto rosso

Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe.

4
4

Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

5
5
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas

Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.