Sa­la­de van ma­kreel en bie­ten

(79)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 79

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de krieltjes in de lengte en kook ze in water met zout in 12 min. beetgaar. Giet af in een vergiet en laat iets afkoelen.
  2. Meng 1 tl dille door de dressing. Doe de bieten in een ruime schaal. Doe de krieltjes erbij en schep voorzichtig om. Verdeel de bonen erover.
  3. Verdeel de makreel in stukken en leg erop. Sprenkel de dressing erover en bestrooi met de rest van de dille. Lekker met plakjes radijs en geroosterd brood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.