Bie­ten-ha­ring-aard­ap­pel­sa­la­de

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd in parten en kook ze in water met zout in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen.
  2. Snijd ondertussen de bietjes in parten. Verwijder het staartje van de haringen en snijd ze in stukjes van 1 cm.
  3. Klop in een kom de slagroom, mosterd, dille, 1 el vocht uit het potje kappertjes en peper en zout tot een dressing. Doe de aardappelen, bietjes, kappertjes en haring in een ruime schaal en schep de dressing erdoor. Verdeel de uiringen erover en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.