Lauw­war­me sa­la­de met ma­kreel

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Venkel schoonmaken en ca. 12 min. in gezouten water beetgaar koken. Koud afspoelen en in dunne schijven snijden. Bietjes pellen en in schijven van dezelfde dikte snijden. Puree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking en over 4 borden verdelen. Van waterkers harde stelen verwijderen en op puree leggen. Venkel en bietjes eromheen schikken. Makreel uit elkaar plukken, in 4 porties verdelen en vis door waterkers heen leggen. Dressing erover druppelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.