Var­kens­fi­let met crou­tons

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 2 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de kruiden fijn.
  2. Verhit de boter in dezelfde koekenpan. Voeg de kruiden en knoflook toe en fruit 1 min. Voeg het brood toe en bak 4 min. op matig vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en schep de pijnboompitten en kaas erdoor.
  3. Bestrijk ondertussen de varkensfilet met de olie en bestrooi met (versgemalen) peper. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 2 min. rusten op een bord onder een deksel en serveer met de croutons.
video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.