Ge­vul­de var­kens­fi­let

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
scandinavisch hoofdgerecht 6 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Cocktailprikkers weken in koud water. Korstjes van brood snijden en brood boven kom verkruimelen. Peterselie en bieslook erboven fijn knippen. Roomkaas en mosterd erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Varkensfiletlapjes vanaf de rand in de lengte insnijden. Roomkaasvulling erin scheppen en filetlapjes dichtsteken met cocktailprikkers.
  2. Filet bestrooien met peper en op barbecue in ca. 10 minuten bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Bestrooien met zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.