Tor­tel­lo­ni ver­di met sa­lie­bo­ter en Par­me­zaan­se kaas

(138)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 138

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de blaadjes salie in dunne reepjes. Verwarm de boter, olie en salie in een steelpan op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Verdeel de tortelloni over 4 warme diepe (pasta)borden. Schenk de salieboter over de pasta. Schaaf met een kaasschaaf krullen Parmezaanse kaas boven de pasta en bestrooi met peper. Serveer direct. Lekker met Italiaans gemarineerde tomaten. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.

Tip:

U kunt de overgebleven Italiaanse kruiden uit de kruidenmix gebruiken om een simpele tomatensaus op smaak te brengen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.