Ge­wok­te broc­co­li met gar­na­len

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 116

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de broccoli in water met zout 4 min. Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd de bosui in schuine stukken van 3 cm. Verhit de zonnebloemolie in een wok en bak de boemboe een 1/2 min. Voeg de broccoli en garnalen toe en bak 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Snijd de kruiden fijn en schep met de vissaus en sesamolie door de noedels. Serveer samen met de broccoli en garnalen.
video

Gar­na­len pel­len

Instructievideo - 00:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.