Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Fram­bo­zen­brow­nies

  • nagerecht
  • 18 stuks
  • 320 kcal voedingswaarden
    • 50 min bereiden
    • 120 min wachten
(499)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het nagerecht bevat de volgende ingrediënten: boter, pure chocolade, vanillestokje, eieren, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, frambozen en witte chocolade Wereldkeuken nagerecht 18 stuks 320 kcal
4 499

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal (34 x 23 cm), ingevet en bekleed met bakpapier

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de boter in een steelpan. Hak ondertussen de pure chocolade in stukken. Neem de pan van het vuur en roer de pure chocolade door de boter. Laat staan, zodat de chocolade smelt.

2. Snijd het vanillestokje open en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Doe dit met de eieren in een grote kom. Klop in 3 min. luchtig met een mixer en voeg in delen de suiker toe. Schep de gesmolten chocolade om en schenk al roerend bij het eimengsel. Zeef het meel erboven en schep er luchtig door. Meng 1 bakje frambozen en de helft van de witte chocolade voorzichtig door het beslag. Doe in de ovenschaal.

3. Verdeel de rest van de frambozen en de rest van de witte chocolade erover en bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven en laat 2 uur afkoelen. Snijd in stukken en serveer met frambozencoulis (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

video

Fram­bo­zen­brow­nies

Receptvideo - 02:59 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • Energie 320 kcal
  • Eiwit 5 g
  • Vet 20 g
  • Koolhydraten 30 g
Tags